Opriți deschiderea fotografiilor la conectarea iPhone, proceduri

Mai mulți utilizatori ne-au scris că atunci când își conectează iPhone-ul sau iPad-ul la computer, fotografiile din iTunes se deschid automat ore suplimentare. Acest lucru poate fi destul de enervant. cel mai adesea, această problemă apare atunci când faceți upgrade sau reinstalați OS X pe Mac.

Sursa: Apple

În orice caz, acest lucru este ușor de remediat și puteți opri deschiderea fotografiilor cu câteva modificări pe computer. Puteți consulta ambii pași de mai jos pentru a vă asigura că funcționează pentru a rezolva această problemă.

Pasul 1 Primul dintre acești pași este de a face cu o setare pe iTunes. Conectați-vă iPhone-ul sau iPad-ul folosind cablul la computer. Când computerul lansează automat fotografiile pentru dispozitivul conectat, accesați fila numită „Import” din partea de sus. Apasa pe el. Chiar sub meniul principal, veți găsi numele dispozitivului dvs. urmat de Deschidere fotografii pentru acest dispozitiv. Debifați caseta de lângă această opțiune.

Acest lucru vă va asigura că, atunci când conectați acest dispozitiv data viitoare la computer, nu vă va enerva deschizând fotografiile.

Pasul 2 Dacă opțiunea de mai sus nu a funcționat pentru dvs., puteți utiliza terminalul de pe Mac și dezactiva această supărare. Găsiți aplicația Terminal în folderul de aplicații și lansați-o pe Macbook. după ce ați lansat terminalul, continuați și utilizați următoarea comandă. Puteți copia și lipi comanda de mai jos pe promptul de comandă și apăsați Enter.

implicit -currentHost scrie com.apple.ImageCapturedisableHotPlug -bool true

Acest lucru va opri deschiderea automată a fotografiilor atunci când conectați un iPhone sau iPad la computer.

Nu ezitați să împărtășiți sfatul și să oferiți feedback-ul dvs. în comentariile de mai jos. Care sunt câteva dintre sfaturile tale preferate și trucuri atunci când vine vorba de utilizarea fotografiilor pe Macbook?

Postări recente