Pot șterge un cont iCloud?

Î: Cum pot șterge complet un cont iCloud?

R: Odată ce ați creat un cont iCloud, acest cont nu poate fi eliminat sau îmbinat cu un alt cont iCloud. Ce puteți face este să abandonați acest cont. Puteți șterge datele din cont, dar contul va rămâne. Când accesați Setări> iCloud, veți vedea butonul roșu „Ștergeți contul”. Această opțiune va șterge doar contul iCloud de pe iPhone / iPad / iPod. Aceasta înseamnă că iCloud nu va mai face backup pentru datele dvs. iOS.

Legate de:

  • Pot șterge un ID Apple?
  • Cum să ștergeți copiile de rezervă iCloud

Postări recente