Nu puteți șterge aplicațiile de pe iPhone cu iOS 9, Fix

De fiecare dată când primim o nouă actualizare iOS, Apple face modificări la setările și opțiunile disponibile pentru noi pe iPhone. Unele dintre aceste setări pot avea un impact asupra comportamentelor dobândite ca urmare a edițiilor anterioare ale ionilor.

Ștergerea aplicațiilor este destul de ușoară. De obicei, pe ecranul de pornire, localizați aplicația pe care doriți să o ștergeți și apăsați pe ea pentru câteva până când toate aplicațiile încep să tremure de teamă anticipând „X”. Odată ce ați apăsat butonul mic „x”, vedeți mesajul de confirmare și apoi aplicația este ștearsă. Apăsați butonul Acasă și aplicația a dispărut. Unii utilizatori au avut probleme legate de imposibilitatea de a șterge aplicațiile.

Este important să rețineți că nu puteți șterge aplicațiile native de pe Apple de pe telefon. Aceste aplicații includ lucruri precum Camera, Facetime, Mail etc. Acestea sunt cele care vin cu telefonul. De-a lungul timpului, pe măsură ce achiziționați aplicații gratuite moderat recenzate din iStore, începeți să primiți probleme de performanță, precum și dispozitivul începe să rămână fără spațiu de stocare. Unul dintre principalele motive pentru ștergerea aplicațiilor este optimizarea spațiului de stocare pe telefon. Am cunoscut mulți utilizatori care au aplicații pe telefoanele lor care nu au mai fost folosite de ani de zile și apoi într-o zi își dau seama că trebuie să clarifice dezordinea! Dacă doriți să eliminați aplicațiile furnizate de Apple ascunzându-le, puteți face acest lucru pe iOS 9.2. Acest lucru vă va ajuta să îndepărtați o oarecare dezordine.

Încercați să ștergeți o aplicație pe care ați descărcat-o din magazinul Apple și rulați iOS 9 pe dispozitivul dvs. Dacă nu puteți șterge, verificați următorii pași:

Pas -> 1 Accesați Setări> General

Pasul -> 2 Derulați în jos și alegeți Restricții

Dacă este comutat pe ON, introduceți parola pentru restricțiile de pe ecranul următor.

Pasul -> 3 Asigurați-vă că ați activat setarea „Ștergerea aplicațiilor”

De obicei, acest lucru se întâmplă cu persoanele care au tendința de a-și partaja dispozitivul iOS cu copiii lor și cu alții. Oamenilor le place să limiteze ceea ce celălalt utilizator poate și nu poate face pe dispozitiv folosind restricții. Dezactivând opțiunile, aveți mai mult control asupra telefonului. Problema este că avem tendința de a uita ce am făcut atunci când primim telefonul sau iPad-ul înapoi. De regulă, dacă aveți tendința de a partaja dispozitivul cu alții și întâmpinați anumite probleme atunci când îl recuperați, vă rugăm să vă întoarceți la setările restricțiilor și să le reevaluați.

Vă rugăm să ne anunțați comentariile dvs. De asemenea, este atașat un link care abordează alte probleme legate de iOS 9.

Postări recente