Utilizare misterioasă sau necunoscută a datelor iPhone; Cum să limitați transferul de date

Unii utilizatori raportează o utilizare semnificativă a datelor din cauze necunoscute sau o utilizare aparent excesivă atunci când efectuează sarcini precum verificarea e-mailului (un utilizator raportează transferul a mai mult de 1 MB de date chiar și atunci când nu sunt primite mesaje noi).

Un număr de utilizatori raportează transferuri masive de date inexplicabile la miezul nopții, când telefonul nu este utilizat, iar verificarea automată a e-mail-urilor și Push sunt dezactivate. Interesant este că mai mulți utilizatori au raportat că transferul de date are loc la 2:30 AM EST (11:30 PST) - chiar și atunci când Wi-Fi este activat (se pare că iPhone-ul poate dezactiva Wi-Fi în timpul de așteptare, în unele cazuri pentru a economisi energie ).

Pentru a monitoriza utilizarea datelor iPhone-ului dvs., navigați la Setări> General> Utilizare. Dacă utilizați AT&T, puteți verifica și utilizarea lunii apelând * 3282 # și apăsând pe apel, sau descărcați aplicația gratuită AT&T myWireless pentru o utilizare mai detaliată.

Remedii

Dezactivarea datelor celulare O metodă evidentă, dar eficientă pentru a evita utilizarea nedorită a datelor este să opriți pur și simplu datele celulare atunci când telefonul nu este utilizat. Pentru a face acest lucru, accesați Settins> General> Network și dezactivați datele mobile de diapozitive. Unii utilizatori consideră că este deosebit de util să dezactiveze această setare peste noapte.

Dezactivați 3G Ca o soluție mai puțin drastică, unii utilizatori au raportat că pur și simplu dezactivarea 3G (trecerea la EDGE) duce la eliminarea transferurilor de date misterios de mari. Pentru aceasta, accesați Setări> Rețea și glisați Activare 3G pentru a dezactiva.

Ștergeți apoi restabiliți contul de e-mail Unii utilizatori au raportat că ștergerea și restabilirea unor conturi de e-mail poate duce la o reducere dramatică a utilizării datelor. Pentru aceasta, navigați la Setări> E-mail, Contacte și Calendare și selectați contul dorit, apoi apăsați butonul roșu de ștergere. Apoi, atingeți butonul „Adăugați un cont” și reintroduceți informațiile despre cont.

Resetați avertismentele Speculațiile susțin că unele cazuri ale acestei probleme se pot datora transferului de informații de diagnosticare sau de altă natură. Încercați să resetați avertismentele așa cum este descris în acest articol din baza de cunoștințe Apple sau să renunțați la colectarea de date iAds pentru anunțurile direcționate și verificați dacă utilizarea datelor este redusă.

Postări recente