iPad sau iPod este dezactivat și spune „Conectați-vă la iTunes”

IPad-ul dvs. devine dezactivat dacă introduceți orele greșite de parolă la rând sau mai multe. Nu puteți debloca sau utiliza un dispozitiv dezactivat fără a șterge conținutul și setările cu un computer.

Indiferent dacă ați uitat codul de acces sau altcineva v-a dezactivat iPad-ul, puteți afla cum să îl remediați mai jos. Dacă nu aveți o copie de rezervă, v-am explicat cum să verificați ce date sunt deja salvate pe iCloud.

Pentru cei care caută ajutor cu iPhone-ul cu handicap, consultați acest articol!

Cum repar un iPad dezactivat?

Când iPad-ul este dezactivat și spune „Încercați din nou peste 15 minute”, așteptați temporizatorul și introduceți codul de acces pentru a-l remedia. Cronometrul crește de fiecare dată când introduceți o parolă greșită.

Când iPad-ul este dezactivat și spune „Conectați-vă la iTunes”, singurul mod în care îl puteți remedia este să restaurați tot conținutul și setările folosind modul de recuperare. Fără o copie de rezervă, veți pierde fotografii, videoclipuri, mesaje și orice altceva de pe iPad.

IPad-ul dvs. vă spune ce trebuie să faceți când este dezactivat.

Pentru a șterge un iPad dezactivat, aveți nevoie de un computer care rulează macOS Catalina sau iTunes. Dacă nu dețineți un computer, împrumutați unul sau vizitați cel mai apropiat magazin Apple pentru ajutor.

Cum se restabilește un iPad dezactivat care spune „Conectați-vă la iTunes”

  1. Țineți apăsat butonul Sus și oricare dintre butoanele Volum pentru a opri iPad-ul.
  2. Țineți apăsat butonul Acasă sau butonul Sus în timp ce vă conectați la un computer.
  3. Țineți apăsat butonul până când apare un ecran Mod recuperare .
  4. Pe computer, selectați iPad-ul și faceți clic pe Restaurare .
  5. Dacă nu aveți o copie de rezervă, veți pierde toate datele de pe iPad.

Finder sau iTunes vor descărca cea mai recentă versiune de iPadOS. Dacă durează mai mult de 15 minute, urmați pașii de mai sus pentru a intra din nou în modul de recuperare.

Modul de recuperare arată diferit în funcție de versiunea iOS sau iPadOS de pe dispozitiv.

Remediați iPad-ul dezactivat ștergându-l cu modul de recuperare și cu un computer

Accesați acest articol pentru un ghid pas cu pas mai detaliat

De ce este iPad-ul meu dezactivat?

Dacă introduceți parola greșită pe iPad de cinci ori la rând, aceasta va fi dezactivată temporar. Acest lucru vă protejează datele și împiedică oamenii să descopere codul dvs. de acces.

Introduceți corect parola pentru a evita dezactivarea iPad-ului.

De obicei, puteți aștepta temporizatorul și puteți încerca din nou codul. Dar după prea multe încercări eșuate, iPad-ul dvs. devine permanent dezactivat, ceea ce face practic imposibil accesul oricui la datele de pe acesta. Chiar si tu.

De ce nu pot folosi Face ID sau Touch ID pentru a debloca iPad-ul meu?

Chiar dacă iPad-ul dvs. folosește Face ID sau Touch ID, trebuie să îl deblocați uneori folosind codul de acces. Acest lucru se întâmplă de obicei după repornirea dispozitivului sau actualizarea software-ului.

Este prea ușor să uitați codul de acces dacă utilizați Face ID sau Touch ID de cele mai multe ori. Dar aceste servicii, deși sunt incredibil de greu de spart de la sine, sunt mai sigure atunci când sunt asociate cu o parolă.

Cum fac backup pentru iPad-ul sau iPod-ul meu dezactivat?

Nu puteți crea o copie de rezervă nouă cu un iPad dezactivat.

Alte postări susțin că poți face backup în continuare pe un computer cu care dispozitivul tău a fost sincronizat anterior, dar nu am putut replica acest lucru.

Unii utilizatori susțin că puteți face în continuare o copie de rezervă pe un computer familiar.

Dacă nu poți risca să pierzi date pe iPad-ul tău, caută servicii de recuperare a datelor de la terți. Sunt multe disponibile, deși nu putem face recomandări.

Cum verific ce date sunt salvate în iCloud?

Chiar dacă nu ați făcut o copie de rezervă recentă, este posibil ca unele dintre datele dvs. să fie salvate în iCloud. Accesați iCloud.com și conectați-vă la contul dvs. Apple ID.

Vizualizați datele stocate pe iCloud conectându-vă online.

Orice date de pe acest site web - fotografii, videoclipuri, note etc. - sunt încă sigure atunci când vă restaurați dispozitivul. Se sincronizează din nou cu iPad-ul dvs. data viitoare când vă conectați la iCloud.

Acest lucru funcționează și pentru servicii cloud terțe, cum ar fi Dropbox sau Google Drive. De asemenea, puteți restaura aplicații și conținut media plătite din iTunes sau App Store fără a utiliza o copie de rezervă.

Ce se întâmplă dacă nu pot restabili iPad-ul meu dezactivat?

Dacă iPad-ul dvs. dezactivat spune „Conectați-vă la iTunes”, dar nu vă conectați la un computer, aruncați o privire la aceste lucruri pentru semne de uzură:

  • cablul dvs. Lightning-to-USB
  • portul USB de pe computer
  • portul Lightning de pe dispozitivul dvs.

Dacă puteți, încercați să utilizați un alt cablu și un alt port USB. Dacă acest lucru nu reușește, urmați instrucțiunile noastre pentru a pune iPad-ul în modul DFU.

În cele din urmă, contactați Apple pentru mai multă asistență. Este posibil să aveți un port Lightning deteriorat în iPad, care trebuie reparat.

Postări recente