Cum să vă eliminați dintr-un iMessage de grup

Am fost cu toții acolo la un moment dat de-a lungul anilor de utilizare a iOS. Prietenii tăi doresc să creeze un nou chat iMessage de grup și se termină dezgustător sau este doar momentul să pleci.

S-ar putea să credeți că nu are niciun scop și că nu puteți părăsi conversația. Din fericire, nu este cazul, cel puțin în cea mai mare parte.

Urmați aceste sfaturi rapide pentru a ieși dintr-o conversație de grup iMessage

  • Deschideți aplicația Mesaje și atingeți mesajul de grup (toți utilizatorii trebuie să trimită mesaje text prin iMessage)
  • Pentru iOS 12+ și iPadOS 13+, atingeți pictogramele profilului din partea de sus și apoi alegeți informații
    • În iOS 11 sau o versiune anterioară, atingeți pictograma „i”
  • Atingeți Ieșiți din această conversație și confirmați

Lasă această conversație apare activ numai atunci când toți participanții utilizează dispozitive Apple ȘI s-au conectat cu iMessage. Dacă unul dintre membrii grupului folosește SMS-uri sau un dispozitiv care nu este Apple, părăsiți această conversație este în gri.

Dacă nu vedeți opțiunea de a părăsi, este probabil ca unul sau mai mulți din grup să nu folosească un dispozitiv Apple cu iMessage activat.

Vestea proastă? Nu vă puteți elimina din aceste mesaje de grup.

Veștile bune? Probabil că puteți dezactiva conversația.

Lectură recomandată

  • Utilizați iMessage pe computerul dvs. Windows
  • Trimiteți și primiți iMessages în modul Avion

Există o altă opțiune pe care trebuie să o luați în considerare, înainte de a lăsa pur și simplu mesajul de grup. Acest proces implică dezactivarea conversației, care este o caracteristică destul de convenabilă, dar ascunsă.

Ce este un iMessage de grup conform Apple?

Este confuz cu siguranță!

Apple consideră că există trei tipuri de mesaje de grup

  1. Group iMessage - toate mesajele participanților sunt trimise de pe dispozitivele Apple utilizând un ID Apple cu iMessage activat. Vedeți toate răspunsurile
  2. MMS de grup - participanții la grup trimit mesaje de pe dispozitive Apple și dispozitive non-Apple. Grupul MMS acceptă fotografii și videoclipuri, precum și texte. Vedeți toate răspunsurile
  3. SMS de grup - participanții la grup trimit mesaje de la toate tipurile de dispozitive fără niciun suport multimedia. Mesajele sunt trimise ca texte individuale, iar oamenii nu văd răspunsurile grupului ca întreg

Apple acceptă pe deplin doar unul dintre aceste grupuri: Group iMessage

Da, dispozitivul dvs. acceptă cu adevărat numai mesajele de grup iMessage, unde toți participanții folosesc dispozitive Apple, iar mesajele sunt în bule albastre!

Numai mesajele de grup iMessage vă permit să numiți un grup, să adăugați sau să eliminați persoane din grup sau să părăsiți grupul.

Puteți dezactiva atât grupurile iMessage, cât și grupurile MMS.

Dezactivați grupul

În loc să părăsiți conversația de grup, vă recomandăm să o dezactivați deocamdată. Apple a inclus posibilitatea de a dezactiva anumite conversații, astfel încât notificările dvs. să nu mai explodeze.

Numai dacă toți utilizatorii dintr-un grup sunt pe dispozitive Apple pot părăsi un grup.

Dacă cineva din grup nu se află pe un dispozitiv Apple, nu puteți părăsi grupul.

În schimb, alegeți să dezactivați acel grup. Puteți dezactiva atât grupurile iMessage, cât și grupurile MMS, dar nu și grupurile SMS.

Cum să dezactivați conversația unui mesaj pe iPhone sau iPad

  1. Deschideți  aplicația Mesaje 
  2. Selectați mesajul de chat de grup pe care doriți să-l lăsați
  3. În iOS 12 sau o versiune ulterioară, atingeți pictogramele profilului din partea de sus a mesajului, apoi atingeți informații
  4. Pentru iOS mai vechi, atingeți „i” sau  Detalii  din colțul din dreapta sus 
  5. Comutați la  Ascunderea alertelor 

Această metodă este convenabilă pentru acele mesaje de grup care includ utilizatori care nu sunt iOS.

Când Ascundeți alertele este activat, vedeți o semilună lângă conversație. Acest buton oprește notificările numai pentru conversația cu acel mesaj.

Doriți să părăsiți un grup cu prietenii Android sau cu participanții la familie?

Din anumite motive, Apple nu a făcut încă posibil ca dvs. să lăsați în totalitate mesaje de grup pentru utilizatorii non-iOS. O parte din aceasta are legătură cu faptul că chaturile non-iMessage sunt trimise prin SMS și utilizând operatorul dvs.

Dispozitivele Android nu sunt încă capabile să profite de iOS și nu li se oferă aceleași caracteristici atunci când se utilizează SMS. În acest caz, veți fi lăsat să contactați creatorul grupului pentru a vă elimina din chat.

Dacă acest lucru nu funcționează, va trebui să solicitați fie creatorului grupului, fie altcuiva să creeze un chat de grup nou fără numărul dvs. inclus.

Acest lucru este oarecum frustrant, deoarece s-ar putea să simțiți că nu doriți să răsturnați pene, dar va fi mai bine la final.

Cum să părăsiți grupul iMessage Chat pe iPhone, iPad sau iPod

Așadar, faceți parte dintr-un grup iMessage, iar notificările nu se vor opri.

Poate că grupul vorbește despre lucruri care nu țin de tine, lăsând mesajul să pară spam.

Sigur, ați putea dezactiva notificările pentru acel chat de grup, dar dacă doriți să vă eliminați complet?

Reguli pentru părăsirea acestei conversații

În primul rând, amintiți-vă că nu veți vedea opțiunea de a părăsi această conversație din mesaje MMS de grup sau mesaje SMS de grup.

ȘI opțiunea de a părăsi această conversație dintr-un grup iMessage este disponibilă numai atunci când conversația are cel puțin alte trei persoane (deci patru în total, inclusiv dvs.)

Când aveți mai puțin de patru persoane, părăsiți această conversație este gri.

Iată pașii pentru a părăsi o conversație de grup iMessage

  1. Deschideți  aplicația Mesaje
  2. Selectați mesajul de chat de grup pe care doriți să-l lăsați
  3. În iOS 12 sau o versiune ulterioară, atingeți pictogramele profilului din partea de sus a mesajului, apoi atingeți informații
    1. Pentru iOS mai vechi, atinge  Detalii  în colțul din dreapta sus
  4. Derulați până la capăt și selectați  Părăsiți această conversație
    1. Puteți lăsa un mesaj de grup numai dacă există cel puțin 4 participanți în grup, inclusiv dvs.

De acolo, dispozitivul vă solicită să confirmați că doriți să părăsiți chatul.

Pur și simplu atingeți confirmare și atunci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la o conversație de grup neplăcută.

Eliminați-i pe ceilalți din grup

Foarte probabil, uneori, va trebui să eliminați pe cineva dintr-un grup iMessage.

Indiferent dacă este vorba de cineva pe care l-ați adăugat accidental sau nu are nicio influență, procesul este încă destul de ușor, simplu și nedureros.

La fel ca Părăsiți această conversație, puteți elimina doar o persoană dintr-un grup iMessage care are cel puțin alte trei persoane - deci patru în total, inclusiv dvs.!

Și nu puteți adăuga sau elimina persoane din mesaje MMS de grup sau mesaje SMS de grup.

Iată pașii pentru a elimina pe cineva dintr-un grup iMessage:

  1. Deschideți  aplicația Mesaje
  2. Selectați chatul cu mesaje de grup
  3. În iOS 12 sau o versiune ulterioară, atingeți pictogramele de profil din partea de sus a mesajului și apoi alegeți informații
    1. În iOS mai vechi, atinge Detalii sau „ i ” în colțul din dreapta sus
  4. Glisați la stânga peste numele contactului pe care doriți să îl eliminați
  5. Atingeți  Elimină
    1. Dacă nu vedeți Eliminare ca opțiune, este probabil că există mai puțin de patru persoane în total în conversație sau există o combinație de dispozitive Apple și non-Apple pe firul de mesaje
  6. Atingeți  Terminat

Odată finalizat, iOS elimină automat acea persoană din grup.

Această procedură păstrează numele grupului în contact, împreună cu oricare dintre istoricul chat-ului.

Este important să eliminați utilizatorii dacă doriți să păstrați istoricul întregii conversații.

Concluzie

Nu există nicio îndoială cu privire la faptul că iMessage este cea mai bună platformă de mesagerie pentru utilizatorii iOS. Google continuă să se lupte în această privință, unii utilizatori Android cerând ca iMessage să fie pus la dispoziție pe sistemul de operare Google.

Cu toate acestea, există o mulțime de funcții ambalate în aplicația Mesaje, iar acestea sunt doar câteva. Dacă aveți întrebări, asigurați-vă că ne anunțați în comentariile de mai jos. Dacă aveți sfaturi pe care ați dori să le vedeți acoperite, vă rugăm să nu ezitați să sună în comentarii.

Sfaturi pentru cititori 

  • J Smith sugerează pentru persoanele care doresc din subiecte de text de grup care includ utilizatori Android și alții, să blocheze acele contacte. Accesați  Setări> Telefon> Blocare apeluri și identificare> Blocare contact.  Sau, atingeți firul de mesaje text de grup din care doriți, atingeți butonul „i”. Apoi, unul câte unul, atingeți numele sau numerele de telefon de pe fir, derulați până în partea de jos a ecranului Informații de contact și selectați Blocați acest apelant

Postări recente